Kategorier
Nyheter

Billig Forbrukslån

Forbrukslån

Når du trenger penger er det viktig at du vet hvor mye penger du trenger og hva du skal bruke pengene på. En måte å ta opp lån på og dermed bruke dem på en fornuftig måte er å ta opp et billig forbrukslån. Dette er et lån uten sikkerhet som du kan ta opp når du selv har lyst. Lyst er ofte noe folk knytter opp i mot forbrukslån, men dette er ikke helt riktig. Her er det viktig at du heller setter fokus mot det som du har på tallerken og det som også finnes foran deg og det som finnes bak deg. En av de aller beste og en av de aller verste tingene du kan gjøre når du tar opp lån er å bruke for mye tid og for mye penger på deg selv. Ikke bruk mer penger enn du må.

Hva bruker vi nordmenn forbrukslån til?

Forbrukslån er penger du og jeg kan låne uten at vi trenger å stille hus eller bil som sikkerhet for å få pengene. Dette er en fin måte å komme seg igjennom forskjellige situasjoner eller bare kose seg i forskjellige anledninger. Hva brukes så alle pengene folk tar ut til forbrukslån? Folk bruker penger på det meste. Det kan være oppussing, investeringer eller annet. Hvordan du bruker penger på dette er opp til deg, men det er ikke så bra om du kun bruker penger på dette og ikke bruker penger på noe annet. Kanskje du skal være med på å bruke penger på andre ting også? Eller at du heller ikke bør bruke penger på noe som helst? Det er slik at du ikke bør bruke penger bare fordi du har lyst. En av de aller beste tingene å bruke penger på er å betale ned gammel gjeld med ny og bedre gjeld. Ta en titt på hva dette er her.

Refinansiering

Ca. 33% av alle forbrukslån i Norge brukes til å refinansiere allerede eksisterende gjeld. Dette betyr at folk flytter gjeld fra andre steder over til forbrukslån. Typisk gjeld å flytte til forbrukslån er kredittkortgjeld. Denne gjelden er dyrere enn forbrukslån og derfor vanligst å flytte til forbrukslån.

Det er overstigelig å flytte gjeld fra flere kreditorer til en kreditor. Hvis det ikke er så stor forskjell i å flytte det fra kredittkort til forbrukslån vil fortsatt forbrukslånet være en bedre måte å få faste rammer rundt betalingene. Kredittkort er en måte hvor man kan betale renter og slippe unna avdrag over lang tid. Det samme gjelder ikke for forbrukslån. Samler man alle kredittkortene i en haug, slipper man derfor unna denne usikkerheten og tregheten ved å betale til noe som ikke blir betraktelig mindre. Ta derfor tak i din egen økonomi i dag slik at du bruker dine penger på en bedre måte enn det du har brukt til nå. Ikke vær vanskelig og ikke vær kjedelig. Her skal det brukes penger på best mulig måte.