Menu

Forbrukslån og renter

0 Comment


Forbrukslån

Det beste med forbrukslånet er at du kan ta det opp selv. Du trenger ikke spørre noen andre om lov til å søke og du trenger heller ikke å søke sammen med noen andre, om du ikke vil. Når du søker om forbrukslån trenger du ikke å snakke med noen i det hele tatt. Du trenger ikke å ringe noen og du trenger ikke ta telefonen. Om du får avslag eller om du får søknaden til manuell behandling vil det være lettere for deg å få til noe som gjør at du kan få ned dine kostnader, men da må du snakke med noen. Du må med andre ord kun snakke med noen om ikke alt er helt A4. Går alt som det skal så er alt veldig greit.

Nominell og effektiv rente

Det finnes flere forskjellige måter å snakke om kostnader på. En av de mest populære måtene å snakke om avkastning på er ved å bruke prosent. Her snakkes det om hvor mange prosent personer har igjen etter de har investert penger og deretter solgt deg ut. Prosent bruker også om renter for å forklare hvor mye penger det koster å betale for noe. Alle lån har renter. Skal du ta opp et lån så må du betale renter for dette. Rentene kommer i form av en helt vanlig vurdering som bankene gjør. Du vet ikke om du får 10% eller om du får 20% rente på lånet. Banken setter denne renten ut i fra hvor mye de mener at du skal betale og hvor mye de mener at du ikke kommer til å betale.

Leter du etter en veldig god rente med lave kostnader kan du sjekke Sambla.no, hvor selskapet samarbeider med de største bankene slik at du finner den renten du fortjener. Pass på at du ser etter bankens effektive rente. Det er denne renten som viser deg kostnaden av absolutt alle mulige ting banken finner på å gi deg. Ikke tenk så mye på hvordan dette gjøres eller at det gjøres på andre måter. Ha som utgangspunkt at din effektive rente må være 14% eller lavere.

Finn beste rente på nett

Alt skjer på internett i disse dager. Det finnes ingen grenser på hvor mange forskjellige ting som kan gjøres på internett. Lån kan også søkes på her. Noen lån kan kun søkes på her. Forbrukslånet er en av dem. Du får kun søkt på nett. Skal du finne den beste renten på lånet må det også gjøres på nett ved at du søker gjennom noen som har spesialisert seg på dette eller ved at du leter etter lånet selv. Det kan fort ta lang tid da du må lete ganske mye og ganske bredt for å være sikker på at du har snakket med alle som tilbyr akkurat dette lånet. Spar tid ved å bruke en formidler av lån.