Kjøpe BitcoinBitcoin 

Har du noen gang hørt ordet «Bitcoin»? Det har du sikkert og du har sikkert også høre som andre kryptovalutaer eller at det i hvert fall eksisterer over 2000 forskjellige kryptovalutaer akkurat nå. Det du gjør og det du mener om alt dette vil nok ha en innvirkning på hvordan du tenker og hvordan du velger å jobbe med krypto fremover. Bitcoin er fremtidens måte å overføre verdier på. Den store fordelen med Bitcoin er at det er du som har kontrollen på hvordan du selv vil overføre verdier og til hvem. Konvensjonelle valutaer krever at du overfører gjennom banker. Bitcoin dropper dette og du overfører rett til kjøper.  

Bitcoin og dets verdier 

Vi hører veldig ofte om Bitcoin fordi det er så mye verdier i Bitcoin. Det er akkurat dette som lokker folk til å kjøpe Bitcoin. Ville ikke du selv vært interessert i noen som har milliarder av dollar i verdi? Det er penger som tiltrekker folk og på denne måten er det enda bedre å få til noe når det er store penger som står på spill eller i hvert fall står som mulig gevinst.  

Les litt om kjøpe Bitcoin og se på de enorme formuene som noen har klart å tjene på tilstedeværelse i Bitcoin fra en tidlig alder. Da er det imponerende og det er også spennende å prøve å ta en liten del av denne kaken. Ingen vet hvor Bitcoin ender. Det var heller ingen som visst hvor stor Bitcoin ville bli i sin spede begynnelse for 10 år siden. Da var det kun et par pionerer som startet opp med noen datamaskiner og fikk dette til å fungere. 

Invester i Bitcoin 

Da det er mye på spill i Bitcoin er det gøy å kjøpe litt selv for å spekulere. Når du spekulerer i valuta eller andre ting må du kjøpe noe som du tror andre vil kjøpe fra deg dyrere i fremtiden. Det er ingen grense på hvor mye eller hvor lite som kan resultere i stor gevinst når man ser på den historiske utviklingen til Bitcoin over tid. Dette kan også være litt farlig fordi det er veldig lett å bli drevet med. Man tenker at man må passe seg fordi ting som går litt ikke går mer. Ser man på positiv vekst over lang tid tror man at det vil fortsette å være en positiv vekst. Det stemmer ikke. All vekst vil gå i minus på et eller annet tidspunkt. Det samme gjelder for Bitcoin, hvor historien viser at også denne verdien går til tider veldig opp og veldig ned.  

Du må derfor time dine kjøp godt slik at du kan få med deg det beste av det beste. Du trenger ikke å treffe på den aller høyeste, men heller treffe på en slik måte at du får ut en stigning og deretter ta denne gevinsten. Legg noe til siden slik at du har litt ekstra når det blir tøft.