Kategorier
Nyheter

Strøm

Strøm

Strøm er måten vi i dagens samfunn er mer effektive enn det vi har vært tidligere. Tenker du litt over hvordan det går og hvordan folk har det er det ikke noe tvil om at du som person har det bedre nå som du bruker strøm. Strøm er egentlig ikke så veldig gammelt om man tenker seg hvor mange år det har vært mennesker på jorden. I den sammenheng er det lett å tenke at vi har det så bra nå. Vi har det veldig bra nå. Det er akkurat nå vi får gjort det som skal til og det er akkurat nå du kan få til enda mer av det du vil selv.

Tenk derfor på hvor heldig du er som lever i dag slik at du kan få med deg all det som skjer på grunn av strømmen vi bruker akkurat nå. I den grad du liker å ha lys, bruke mobil og gjøre det meste på en datamaskin så er det viktig at du gjør dette med en gang.

Produksjon

Det er artig å tenke på strøm fordi det krever ingenting fra deg som bruker av strømmen å faktisk forstå hvordan strøm blir til. Vi er så vant i dag med å trykke på en bryter at vi ikke bryr oss i det hele tatt om du kan gjøre ting på en eller annen måte. Bruk derfor tiden din til å forstå litt. Det kan hjelpe deg i fremtiden og det kan gjøre det litt lettere for deg å ikke bli så sint om du mister strømmen. Det er lett å bli irritert, men det er ikke noe behov. Tenk over hva som skal til for å lage strøm og deretter bruker du dette til å gi alt det du kan på en-to eller tre. Du bruker tiden din og du kan bruke krefter på det som teller. Produksjon er stort i Norge i disse dager fordi det gjør at vi kan få mer ut av det som skal til i miljøendringer enn det som skal til før dette har skjedd. I den grad du må gjøre noe så er det på en eller annen måte bedre å gjøre det selv. Når det kommer til strøm kan du ikke gjøre det bedre selv.

Eksport

Skal du kjøpe noe i Norge er du vant til at du får akkurat det du vil. Når du deretter ser på hva som er best og hvor det er laget vil du nok fort se at det er lite som er laget i Norge. Vi kjøper mye fra utlandet, men vi kjøper også mye fra andre land. Andre land kan gi deg så mye som du kanskje ser på selv. Ser vi på våre naboer så lager de biler, teknologi og annet. Vi i Norge er faktisk ganske gode på å lage ren og billig strøm. Vi lager rent strøm og selger dette til utlandet.